Fatih Nezahat-Avni Kulen İlkokulu
FATİH MAH. ŞİRVAN CAD. FATİH İLKÖĞRETİM OKULU SİTESİ NO 28 ŞİRVAN / SİİRT
(0)

VİZYON

​Akademik başarısı yüksek sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle ulusal ve uluslar arası düzeyde adını duyuran ve güvenle tercih edilen. İnsanlığın ortak değerlerini yaşam şekli haline getiren, geleceğimizi emanet edeceğimiz, özgür düşünen, sağduyulu, insanlığa gerçek iyilik yolunda hizmet edecek, güzel ahlaklı nesiller yetiştiren sevgi ve bilginin paylaşıldığı, örnek ve önder çalışmalarıyla "yarınların güvenle emanet edildiği" saygın bir eğitim kurumu olmak.

MİSYON

Öğrencilerimizin bireysel farklılıklarını dikkate alarak, onlarla etkili iletişim kuran, deneyimli - dinamik eğitim- öğretim kadromuzla, çok yönlü eğitim-öğretim ortamı sunarak;​ Okuyan, Düşünen, Araştıran, Karşılaştıran, Yorumlayan, Çözüm üretebilen. Bilim, spor, sanat ile çok yönlü yetişen,ilgi ve yetenekleri doğrultusunda keşfedilen, Akademik, sosyal, kültürel, sportif, sanatsal ve bilimsel içerikli projeler geliştirebilen Milli, manevi, ahlaki ve evrensel değerleri öğrenerek öz kültürüne sahip çıkan Vatan sevgisinin, vatanına milletine hizmet demek olduğunu bilen Kendi çıkarları için asla haksızlıklara göz yummayan... Bugünü planlayan, gelecekte kendisi ve vatanı için hedefleri olan örnek ve önder nesiller yetiştiren nesiller yetiştirmek.

NORMAL ÖĞRETİM

08-13:30